Göteborgs Försäkringsmäklare Per Dahlkvist AB går samman med försäkringsförmedlaren Nordic och blir en del av Arthur J. Gallagher.

Göteborgs Försäkringsmäklare Per Dahlkvist AB flyttar och går samman
med försäkringsförmedlaren Nordic Försäkring och blir en del av Arthur J. Gallagher.

Vi flyttar ihop med Nordic och har from 2017-11-01 en ny adress:

Göteborgs Försäkringsmäklare Per Dahlkvist AB
Mölndalsvägen 22
412 63 Göteborg

Försäkringsförmedlare Per Dahlkvist:
Mobil 0705-174004,      Mail info@forsakra.se

Försäkringsförmedlare Ulf Wallman:
Mobil 0705-174202,       Mail info@forsakra.se

Affärsuppgörelsen ökar Gallaghers närvaro i Sverige där Göteborg utgör ett viktigt handelsnav. Tillsammans med Nordics team kan vi erbjuda kunder skräddarsydda program för försäkringslösningar och risk management. Tillsammans skall vi utveckla affärsverksamheten i Skandinavien.

Gallagher delar vår entreprenörskultur och visar ett starkt engagemang för den skandinaviska marknaden. Den uppskattning Gallagher visar för vårt expertkunnande i kombination med deras starka engagemang för att säkerställa att kunderna får behålla den rätta blandningen av lokal service och samtidigt kunna dra nytta av Gallaghers globala räckvidd och inflytande, gör dem till rätt partner för oss.

Om Arthur J. Gallagher:

Arthur J. Gallagher, varumärkesnamnet för den internationella mäklardivisionen Arthur J. Gallagher & Co. utanför USA, har ungefär 6 850 anställda i Storbritannien, Australien, Kanada, Karibien, Chile, Colombia, Nya Zeeland, Norge, Peru, Singapore och Sverige.

Moderbolaget Arthur J. Gallagher & Co (NYSE: AJG), är ett internationellt företag med huvudkontor i Itasca (Illinois), som tillhandahåller tjänster inom försäkringsförmedling och risk management, och bedriver verksamhet i 34 länder, samt tillhandahåller kundservice i mer än 150 länder över hela världen genom ett nätverk av mäklare och konsulter.